NIBE VPB/VPBS

0.00 €

VPB/VPS lämminvesivaraajia voidaan käyttää yhdessä lämpöpumppujen, aurinkokerääjien (VPS) sekä kaasu- ja öljykattiloiden kanssa.

F1145-lämpöpumpun kanssa VPB/VPS muodostaa täydellisen järjestelmän. Yhdistämällä VPB 200 -varaajan ja F1145 -maalämpöpumpun saa putket asennettua piiloon.

Kevyempien tuotteiden ja yhteen paikkaan koottujen putkiliitäntöjen ansiosta varaaja on entistäkin helpompi asentaa.

VPB/VPBS-sarjan lämminvesivaraajien lämmöneristystä sekä käyttövedentuotantoa on kehitetty viihtyisyyden parantamiseksi. Eristystä on parannettu lämpöhäviöiden minimoimiseksi. Varaajassa on käyttöveden kuumentava kierukka, jonka ansiosta käyttöveden latausaika on lyhyempi. Varaajia on saatavana erilaisilla korroosiosuojauspinnoitteilla; kupari, emali ja ruostumaton teräs.

VPB/VPB-varaajat on kehitetty liitettäväksi F1145-lämpöpumppuun mutta niitä voi käyttää myös muiden lämmönlähteiden kanssa.

VPBS varaajassa on valmius aurinkokerääjälle sisältäen lämmönsiirtimen. Lisäksi siinä on myös anturiputki aurinkokerääjän ohjaamiseen.

NIBE Energy Systems Oy

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.