Nobö NCU 2R elektroninen termostaatti

Langaton näytöllinen elektroninen termostaatti. Paikallis- ja langaton ohjausmahdollisuus.

Termostaattimoduuli Nobö NTE, NFC, NFA, NTG ja NTH -lämmittimiin.

Näytöllä varustettu termostaatti, jolla asetat mukavuuslämpötilan, säästölämpötilan ja paikallisen yliohjauksen.

Selkeä taustavalaistu näyttö, joka näyttää lämpötilan ja toimintatilan.

Suunniteltu käytettäväksi Nobö Energy Control -ohjausjärjestelmän kanssa, mutta voidaan käyttää myös ilman ohjausjärjestelmää.

Voidaan yhdistää Nobö Sense -magneettikytkimeen, jolla ohjataan termostaatti jäätymissuojatilaan kun ovi tai ikkuna on auki. Näin ei turhaan lämmitetä ”harakoille”.

Tekniset tiedot:

  • Termostaatti/vastaanotin
  • Tyyppi NCU 2R
  • Radiotaajuus: 868,4 MHz
  • Mukavuus- ja säästölämpötilan asetus paikallisesti ja Nobö Energy -sovelluksen kautta
  • Lämpötila-alue 5-30 °C
  • Nobö NTE, NFC, NFA, NTG ja NTH -lämmittimiin
  • Snro: 81 309 32
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.