Nobö NCU 2T elektroninen termostaatti

Näytöllinen elektroninen termostaatti ajastustoiminnolla. 

Termostaattimoduuli Nobö NTE, NFC, NFA, NTG ja NTH -lämmittimiin.

Näytöllä varustettu ohjelmoitava termostaatti, jolla asetat mukavuus- ja säästölämpötilan lämmitinkohtaisesti.

Selkeä taustavalaistu näyttö, joka näyttää lämpötilan ja toimintatilan.

Valitse tämä tuote kun käytössä ei ole Nobö Energy Control -järjestelmää, mutta haluat tehdä lämmitinkohtaisia viikkoajastuksia mukavuus- ja säästölämpötiloille. 

Voidaan yhdistää Nobö Sense -magneettikytkimeen, jolla ohjataan termostaatti jäätymissuojatilaan kun ovi tai ikkuna on auki. Näin ei turhaan lämmitetä ”harakoille”.

Tekniset tiedot:

  • Elektroninen termostaatti ajastintoiminnolla
  • Tyyppi NCU 2T
  • Paikallisesti asetettavat mukavuus- ja säästölämpötilat
  • Lämpötila-alaue 7-30 °C
  • Nobö NTE, NFC, NFA, NTG ja NTH-lämmittimiin
  • Snro: 81 309 40

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.