MAINOS

Nobö NCU ER elektroninen termostaatti

Langaton elektroninen termostaatti ilman säätimiä.

Nobö Energy Control -järjestelmään liitettävä langattomasti ohjattava termostaatti. Termostaatissa ei ole lainkaan säätimiä, ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi julkisissa tiloissa tai lastenhuoneissa, kun halutaan välttää tahallista tai tahatonta säätämistä. Mukavuus- ja säästölämpötila, haluttu tila ja toiminta-ajat asetetaan Nobö HUB:iin Nobö Energy -sovelluksen kautta. Termostaatti voidaan ohjata mukavuus-, säästö-, jäätymissuoja- sekä pois tilaan. Voidaan yhdistää Nobö Sense -magneettikytkimeen, jolla ohjataan termostaatti jäätymissuojatilaan kun ovi tai ikkuna on auki. Näin ei turhaan lämmitetä ”harakoille”.

Tekniset tiedot:

  • Termostaatti/vastaanotin
  • Tyyppi NCU ER
  • Radiotaajuus 868,4 Mhz
  • Ei paikallissäätimiä, mukavuus- ja säästölämpötilat asetetaan Nobö Energy -sovelluksen kautta
  • Lämpötila-alue 5-30 °C
  • Nobö NTE, NFC, NFA, NTG ja NTH-lämmittimiin
  • Snro: 81 309 34
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.