Nobö R80 RDC 700 termostaatti

Langaton elektroninen termostaatti jossa paikallisasetus mukavuus- ja säästölämpötiloille.

Nobö Energy Control -järjestelmään liitettävä langattomasti ohjattava termostaatti. Haluttu mukavuus- ja säästölämpötila asetetaan termostaatista. Haluttu tila ja toiminta-ajat asetetaan Nobö HUB:iin, Nobö Energy -sovelluksen kautta. Termostaatti voidaan ohjata mukavuus-, säästö-, jäätymissuoja- sekä pois tilaan.

Tekniset tiedot:

  • Termostaatti/vastaanotin
  • Tyyppi R80 RDC 700
  • Radiotaajuus: 868,4 MHz
  • Mukavuus- ja säästölämpötilan asetus termostaatista
  • Lämpötila-alue 5-30 °C
  • Nobö TEHO-, KESTO- ja TURVA PLUS -lämmittimiin
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.