MAINOS

Nobö R80 TXF 700 langaton orjayksikkö

Langaton orjayksikkö

Langaton orjayksikkö jota ohjataan langattomalla huonetermostaatilla. Huonetermostaattina voi toimia uppoasennettava TXB 700- tai pinta-asennettava TCU 700 langaton huonetermostaatti, tai Nobö HUB langattomalla kytkinpaneelilla. 

Tekniset tiedot:

  • Langaton orjayksikkö
  • Tyyppi R80 TXF 700
  • Radiotaajuus: 868,4 MHz
  • Nobö TEHO-, KESTO- ja TURVA PLUS -lämmittimiin
  • Vaatii ohjaavan termostaatin TCU 700, TXB 700 tai Nobö HUB kytkinpaneelilla
  • Snro 81 309 09
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.