Nobö R80 ZDC termostaatti

Elektroninen termostaatti säädettävällä pudotuksella.

Elektroninen termostaatti pudotusmahdollisuudella. Lämmitystila ilmaistaan punaisella (mukavuus) ja vihreällä (pudotus) merkkivalolla. Keltainen merkkivalo lämmitykselle.

Pudotus on langallinen ja vaiheohjattu. Ainoastaan kiinteään asennukseen. Termostaatin mukana toimitetaan kytkentäkotelo kiinteällä johdolla, jossa lisäjohtimet pudotukselle. Lämmittimen mukana toimitettua kytkentäkoteloa ei käytetä.

Voidaan varustaa suojuksella jolloin säätöä ei voi muuttaa ilman työkaluja.

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi R80 ZDC
  • Säädettävä lämpötilan pudotus
  • Lämpötila-alue 5-30 °C
  • Pudotuksen ohjaus vaiheella
  • Sisältää kytkentärasian ja kaapelin CDS 16 ZMX 080S
  • Snro 81 309 10
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.