Nobö SENSE kytkin

Langaton paristokäyttöinen ikkuna- tai ovikytkin joka estää turhan lämmityksen kun ikkuna tai ovi on auki.

Langaton paristokäyttöinen magneettikytkin käytettäväksi Nobö lämmittimien ja huonetermostaattien kanssa. Nobö SENSE -kytkintä voidaan langattomien NCU sekä R80 RSC termostaatteihin liitettynä, mutta jatkossa tulee mahdolliseksi kytkeytyä myös Nobö Hubiin ja näin osaksi energianhallintajärjestelmää Nobö Energy Control. Jokainen SENSE-magneettikytkin voi ohjata jopa kymmentä patteria ja jokainen patteri voi olla yhteydessä jopa kymmeneen SENSE-kytkimeen.

Toiminta

Nobö SENSE -kytkimet yhdistetään langattomiin lämmitinmoduuleihin ja -huonetermostaattteihin. Lämmittimet asettuvat jäätymissuojatilaan (7 °C) kun ikkuna avataan, ja palauttaa takaisin alkuperäiseen tilaan kun ikkuna suljetaan. Tällä kytkennällä ei vaadita keskitettyä ohjausta.

Asennus

Nobö SENCE koostuu kytkinosasta ja magneettiosasta. Kytkinosa kiinnitetään ovi- tai ikkunakarmiin ja magneettiosa oveen tai ikkunaan, joko kaksipuolisella teipillä tai ruuveilla (sisältyy).

Tekniset tiedot:

  • Tyyppi: Nobö SENSE MSW
  • Radiotaajuus: 868,4 MHz
  • Väri: valkoinen (NCS 0500)
  • Koko: LxKxS mm
  • Paristo: 3V, CR2032
  • Snro 81 309 17
Jaa sosiaalisessa mediassa

Glen Dimplex / Nobö

http://www.glendimplex.fi/fi

Nobö on arvostettu tuotemerkki ja kansainvälisesti vaikutusvaltainen tekijä lämmitysmukavuudessa ja energian hallinnassa.

Nobö on kehittänyt energianohjausjärjestelmiä, ja vienyt eteenpäin helppoa ja käyttäjäystävällistä energianohjausta jo kymmeniä vuosia kansainvälisillä markkinoilla. Aina sähkölämmittimien valmistuksen aloittamisesta vuonna 1948 ovat Nobö-lämmittimet olleet kuluttajien suosimia. 

Nobö on aina panostanut tuotekehitykseen ja on siksi ensimmäisenä tuonut markkinoille monta uutta teknistä ratkaisua. Tuotteiden korkea laatu ja tyylikäs muotoilu ovat tehneet sekä Nobö-lämmittimistä, että ohjausjärjestelmistä markkinajohtajia monessa maassa. Nobö-lämmitinmallisto koostuu laajasta tuotevalikoimasta.

Nobö- lämmittimet valmistetaan tehtaallamme Norjassa Stjördalissa, joka sijaitsee lähellä Trondheimia. Lämmittimien myynti tapahtuu sähköurakoitsijoiden ja -liikkeiden kautta.