Orima Lapetikkaat

0.00 €

Rakennuksen katolle johtavilta seinätikkailta tai kattoluukulta pitää olla turvallinen kulku puhdistettavan piipun tai tuuletusputkien luokse. Orima-moduulitikkaista voidaan koota turvallinen ja tukeva lapetikas, joka kiinnittyy helposti katon alusrakenteisiin erityisillä kiinnitysosilla. Lapetikkaan pitää aina olla kiinteästi kattoon asennettu.

Lisäkuva 2/3:

Ilman hitsauksia valmistettu Orima-kattotikas on kestäv ja turvallinen kulkutie jyrkille katoille. Putkiaskelmalla varustettu tikas on parhaimmillaan yli 25 asteen kaltevuksilla.Tikas lepää koko pituudeltaan katteen päällä, joten se rasittaa katetta mahdollisimman vähän.

Lisäkuva 3/3:

Leveän, säädettävän askelman ansiosta Orima-kattorapulla on helppo kulkea. Askelpinnan karhennus takaa pitävän otteen jalalle vaikeissakin sääolosuhteissa. Parhaimmillaan kattoporras on loivilla katoilla (8-25°), mutta säätövara riittää aina 45°:seen. Kattorappu voidaan asentaa myös korokepalkkien varaan, jolloin saadaan jalalle riittävä tila kattopintaan nähden.

Orima

http://www.orima.fi/

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityinen metalliteollisuusyritys, joka valmistaa sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita, julkisivukasetteja sekä muita ohutlevytuotteita alihankintana. Vahvuuksiamme ovat ohutlevyosaaminen sekä joustavuus kaikessa toiminnassamme. CAD/CAM -teknologian ansiosta myös yksilölliset, asiakaskohtaiset ratkaisut ovat mahdollisia.