Osio Diamante

0.00 €

Osio Diamante täyttää kaikki markiisitoiveet. Sen viimeistelty moderni design takaa, että markiisi on ilo silmille, mutta tärkeintä on sen monipuoliset ominaisuudet. Se on vahva terassimarkiisi, joka tarjoaa suojaa auringolta ja sadekuuroilta tarjoten maksimaalista mukavuutta kesäiselle terassille. Siinä on myös kaltevuuden säätö, jotta voit säätää markiisin estämään häikäisyä auringon paistaessa matalalta.

Osio Diamante terassimarkiisin saa veivi- tai moottorikäyttöisenä ja toiveen mukaan myös suojaavalla katospellillä, jos markiisi kiinnitetään muualle kuin katon tai katoksen alle. Moottorointi tekee markiisin käytöstä vaivatonta ja tuuli-aurinko-automaation avulla huoletonta. Kangas on korkealaatuista kosteutta ja likaa hylkivää 100 % akryyliä, joka ei haalistu auringonpaisteessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Osiokaihtimet

http://www.salekaihtimet.net/

Osiokaihtimet on toimittanut kaihtimet vuodesta 1999 alkaen kotitalouksille, yrityksille ja rakennusliikkeille. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassa. Käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita ja asentajillamme on vankka ammattitaito. Siksi myös takuumme on Suomen parhaita, tuotteesta riippuen 1 – 5 vuotta. Toimimme ympäristöystävällisesti. Mitään ei mene hukkaan vaan uusiokäytämme vanhat kaihdinmateriaalit ja valmistuksessa syntyvän ylijäämämateriaalin. Kaikilla myyjillämme on asentajan koulutus. Niinpä he pystyvät tarjoamaan Sinun tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.