Osio Perla

0.00 €

Osio Perla on vahvarunkoinen terassimarkiisi kaikenlaisille terasseille. Se on terassimarkiisivalikoimamme edullisempi vaihtoehto. Valkoinen runko ja silmiä hivelevä design tarjoavat terassillesi uuden sisustuksellisen ilmeen ja suojaavat sitä samalla auringon ja sateen haittavaikutuksilta.

Osio Perla toimii veivi- tai moottorikäyttöisenä ja lisäominaisuutena sen saa myös suojaavalla katospellillä. Moottoroinnin avulla markiisin käyttö helpottuu ja automaation avulla sen voi huoletta jättää säiden armoille. Kangasvalikoimamme on valtava ja se on valittu erityisesti pohjoismaiseen makuun sopivaksi. Kangas on korkealaatuista haalistumatonta, kosteutta ja likaa hylkivää 100 % akryyliä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Osiokaihtimet

http://www.salekaihtimet.net/

Osiokaihtimet on toimittanut kaihtimet vuodesta 1999 alkaen kotitalouksille, yrityksille ja rakennusliikkeille. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassa. Käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita ja asentajillamme on vankka ammattitaito. Siksi myös takuumme on Suomen parhaita, tuotteesta riippuen 1 – 5 vuotta. Toimimme ympäristöystävällisesti. Mitään ei mene hukkaan vaan uusiokäytämme vanhat kaihdinmateriaalit ja valmistuksessa syntyvän ylijäämämateriaalin. Kaikilla myyjillämme on asentajan koulutus. Niinpä he pystyvät tarjoamaan Sinun tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.