Osio Rubin

0.00 €

Osio Rubin on taattua ruotsalaisten komponenttien laatua ja skandinaavista tyyliä. Osio Rubin suojaa terassia liialta auringonpaisteelta ja kuurosateilta, jolloin terrassista tulee kesäinen ekstrahuone, jossa viihtyy lueskellen ja loikoillen säällä kuin säällä.

Osio Rubin on varustettu kulmasäädöllä, jotta matalaltakaan paistava kirkas aurinko ei häiritse terassilla oleskelua. Rubinin profiilin saa kolmessa eri polttomaalatussa sävyssä, grafiitinmustana, valkoisena ja hopeanharmaana. Käsivarsien vahvuudesta ja ihanteellisesta jännityksestä vastaa Dyneema®-nauha, joka kulkee käsivarsien sisällä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Osiokaihtimet

http://www.salekaihtimet.net/

Osiokaihtimet on toimittanut kaihtimet vuodesta 1999 alkaen kotitalouksille, yrityksille ja rakennusliikkeille. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassa. Käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita ja asentajillamme on vankka ammattitaito. Siksi myös takuumme on Suomen parhaita, tuotteesta riippuen 1 – 5 vuotta. Toimimme ympäristöystävällisesti. Mitään ei mene hukkaan vaan uusiokäytämme vanhat kaihdinmateriaalit ja valmistuksessa syntyvän ylijäämämateriaalin. Kaikilla myyjillämme on asentajan koulutus. Niinpä he pystyvät tarjoamaan Sinun tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.