Pilha-Pikkukartano 159

74980.00 €

Kunnianosoitus suomalaiselle rakentamisperinteelle Pilha-Pikkukartano hakee esikuvansa suomalaisesta kartanoperinteestä. Ulkoisesti siitä kertovat heleän vaaleat värisävyt, ikkunoiden ja ovien tyyli sekä avaruutta antavat kuistit ja verannat. Kokonaisuus on ilmeeltään ajattoman rauhallinen.

Sisällä kartanotyylin vaikutus näkyy tilojen symmetrisyytenä ja selkeänä jäsentymisenä. Sisäänkäynnille antavat komeutta tilan väljyys, jota korostaa suoraan yläkertaan johtava portaikko. Selkeytensä ansiosta Pilha-Pikkukartano tekee neliöitään tilavamman vaikutelman.

Pilha-Pikkukartanon tilat on perinnetietoisuudestaan huolimatta suunniteltu vastaukseksi nykypäivän ihmisten asumistoiveille. Taloa voidaan myös rakentaa ja muuntaa vaiheittain yläkerran tiloilla ja ulkopuolisilla rakenteilla. Niitä ovat erkkerit, terassit pylväikköineen, lasikuistit ja parvekkeet. Samoilla rakenteilla on helppo muuntaa myös julkisivuja ja antaa niille persoonallinen ilme.

Pilha-Talot

http://www.ultimatemarket.com

Kaikki Pilha sarjan puutalomme ovat Päivi ja Hannu Heikkisen suunnittelemia. Avaruutta ja järkeviä ratkaisuja ilman tyhjiä neliötä. Vain hyvällä suunnittelulla saadaan talosta niin sisäisesti kuin ulkoisesti toimiva, kaunis ja harmoninen.