Pipelife Kaksoisviemäröintikasettipaketti

0.00 €

Kaksoisviemäröintikasettipaketissa wc-vedet ohjataan imuautolla tyhjennettävään umpisäiliöön ja harmaat pesuvedet puhdistetaan maaperäkäsittelyllä suodatuskasettien avulla. Suodatuskasettipaketti sopii 1-5 henkilön jätevesienkäsittelyyn. Järjestelmä puhdistaa jätevedet tehokkaasti ja edullisesti ilman sähköä ja kemikaaleja. 

Suodatuskasettipaketilla rakennat maasuodattamon perinteistä suodatusputkistopakettia pienemmälle alalla. Suodatuskasetit ovat erityisen käyttökelpoisia kohteissa, joissa valmiiksi rakennettu piha tai asennuskohteen pieni pinta-ala rajoittaa mahdollisuuksia liikkua tontilla.

  • Koostuu 5m³ umpisäiliöstä, 1m³ saostussäiliöstä, suodatuskaseteista ja kokoomasputkesta
  • Suodatuskenttä vaatii asennuskohteessa tilaa vain 6 m² – sopii erityisesen hyvin pieniin pihoihin
  • Suodatuskenttä voidaan toteuttaa usealla eri menetelmällä ja kaseteista voidaan toteuttaa myös vaakavirtauskenttänä tai pumppaamon avulla pengertämällä
  • Varmatoiminen – ei sähköä
  • Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla
  • Myös vaativiin asennusolosuhteisiin

LVI-numero: Matala-Umpisäiliö: 3464 512, Pesuvesien suodatuskasettipaketti: 3625 402

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.