Pipelife kiinteistön hulevesien viivytyssäiliö

Hulevesillä tarkoitetaan kaikkia sade- ja sulamisvesiä. Niistä kertyy huomattava vesimäärä. Jos hulevesiä ei johdeta alueelta hallitusti, ne muodostavat riskin kiinteistön rakenteille.
Toimiva kiinteistönkuivatusjärjestelmä ehkäisee kiinteistöä routa-, kosteus- ja homevaurioilta. Oikein asennetulla kuivatusjärjestelmällä saadaan maaperässä oleva vesi johdettua salaojaputkilla tehokkaasti pois kiinteistön perustuksista. Vastaavasti sadevesiputkilla johdetaan katoilta tulevat rännivedet ja pihoilta sadevesikaivojen avulla hulevedet pois piha-alueelta. Laadukas hulevesijärjestelmä varmistaa kiinteistön hyvinvoinnin vuosiksi eteenpäin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.