Pipelife Sauna-Seppo

295.00 €

Pesuvedet puhtaiksi edullisesti! Pienetkin määrät pesu- tai  saunavettä sisältävät vesistöjä rehevöittävää fosforia, jota ei tulisi johtaa puhdistamattomana vesistöön. Helpoin ratkaisu pesuvesien puhdistamiseen on Sauna-Seppo.

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva puhdistin. Sauna-Seppo sopii kesä-, siirtolapuutarha- ja mummonmökkien sekä rantasaunojen vähäisten kylpy- ja tiskivesien puhdistukseen. Sauna-Seppo puhdistaa pesuvedet suodattamalla ne fosforinpoistomassan läpi painovoiman avulla. Veden kiintoaineet jäävät puhdistimeen. Fosforinpoistomassa poistaa vedestä fosforin ja bakteereita. Puhdistetun veden voi johtaa maastoon.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Asentamisessa liitetään vain tulo- ja poistoputket paikoilleen ja huolehditaan tuuletuksesta.

  • Sauna-Seppo on pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä. Tuotetta voi käyttää myös vesistöjen lähistöillä tai kallioisilla
    tonteilla, joissa imeytysjärjestelmien asentaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta.
  • Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita.
  • Toimituspakkaus sisältää fosforinpoistomassan yhden kesän tarpeisiin. Fosforinpoistomassaa saa kätevimmin www.puhdastulevaisuus.fi -verkkokaupasta.

Käytetyn massan voi käyttää maanparannusaineena puutarhassa kompostoituna tai sellaisenaan. Sauna-Seppoon voit tilata lisavarusteena puurimoituksen, jonka avulla Sauna-Seppo maastoutuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Maalaa puurimoitus mökkiin sopivaksi tai käytä luovuuttasi.

Mitat: 600 mm x 686 mm

Paino: Sauna-Seppo ja Fosforinpoistomassa yhteensä 38 kg

LVI-numero: 3625 410

  • tuloyhde 75mm, 507 mm pohjasta
  • poistoyhde 110/75 mm, 380 mm pohjasta
  • Esite
  • Asennusohje

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.