Pipelife Saunakaivo

Pipelifen helppokäyttöisimmät tuotteet ovat vähäisille vesimäärille tarkoitetut kantovesituotteet. Vähäisillä vesimäärillä tarkoitetaan yleensä kohteita, joissa veden kulutus on vähäistä ja vesi lämmitetään mulla kuin lämminvesivaraajalla. Vähäisten vesimäärien kohteita ovat esimerkiksi kantoveden tai kylmävesijohdon varassa olevat saunamökit, siirtolapuutarha mökit ja mummonmökit. Sauna-kaivo korvaa perinteisen kivipesän vähäisten jätevesien-imeytyksessä.

Saunakaivo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen puhdistin vähäisten kylpy- ja tiskivesien puhdistukseen. Saunakaivo toimii vähäisellä huollolla pitkään. Tuote tulisi tarkastaa vähintään kerran vuodessa ja tyhjentää tarvittaessa.

Saunakaivon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen.

Toimitussisältö (LVI-numero 3625 400):

  • 0,3 m³ PE-kaivo
  • Ø 300 mm kansi ja PEH-hattu
  • Ø 110 mm taivutuskulma
  • Ø 110 mm ilmastusputki ja hattu

Prosessikuvaus:

  • Pesuvedet johdetaan Saunakaivoon
  • Vesi imeytyy kaivon pohjan ympärillä olevaan imeytyssepeliin

Suunnittelijakuvat löydät valmistajan sivuilta pipelife.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.