Pipelife Suodatuskasettipaketti 10

0.00 €

Maaperäkäsittelyiden tilaihme – suodatuskasettipaketti 10

Suodatuskasettipaketti10 sopii yhden perheen 1-10 henkilön jätevesienkäsittelyyn vakituisen asumisen tarpeisiin tai vapaa-ajanasuntoihin. Järjestelmä puhdistaa jätevedet tehokkaasti ja edullisesti ilman sähköä ja kemikaaleja. Suodatuskaseteilla toteutettuna suodatuskenttä vaatii asennuskohteessa tilaa vain 12m2, joka putkistolla toteutettuna vaatisi huomattavasti laajemman alan. Suodatuskasetit ovatkin erinomainen valinta kohteisiin, joissa valmiiksi rakennettu piha tai asennuskohteen pieni pinta-ala rajoittaa mahdollisuuksia liikkua tontilla.

  • Suodatuskasettipaketti koostuu 2m³ esiselkeyttimistä ja  2m³ saostussäiliöstä (3010), suodatuskaseteista, kokoomakaivosta ja kokoomaputkista.
  • Saostussäiliö erottelee tehokkaasti kiintoaineet painovoiman avulla pitkän erottelumatkan ansioista
  • Suodatuskenttä voidaan toteuttaa myös vaakavirtaustauksena tai pengertämällä pumppaamon avulla
  • Varmatoiminen maaperäkäsittely pieneen tilaan
  • Sopii myös vaativiin asennusolosuhteisiin
  • Helppo huoltaa – tyhjennys imuautolla

LVI-numero: 3625 512

Pipelife Finland Oy

http://www.puhdastulevaisuus.fi

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava muovi- ja putkituotevalmistaja

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaus- ja ympäristötuotteet.

Pipelife Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Utajärvellä. Pipelife Finland Oy on vakavarainen muovi- ja LVI-alan moniosaaja, joka työllistää Suomessa noin 135 henkilöä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.