Pisari Puurunkoinen riviautotalli

0.00 €

Pisari valmistaa sekä teräsrunkoisia- että puurunkoisia elementtirakennuksia. Näiden suurimmat erot ovat perustusratkaisuissa ja lämmöneristettävyydessä. Pitkälle esivalmistetut elementit ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat mahdollistavat nopean ja kustannustehokaan asentamisen.

Puurunkoisissa, eristettävissä rakenteissa käytetään korkealuokkaisia, CE-merkittyjä raaka-aineita. Teräsrunkoisissa elementeissä käytetään kuumasinkittyjä avo- ja putkiprofiileja sekä CE-merkittyjä ulkoverhousmateriaaleja. Teräsrunkoiset rakenteet tulevat CE-merkinnän piiriin 1.7.2014 alkaen.
Valikoimissamme on autotallien ja varastojen lisäksi kaikki pihapiiriin kuuluvat ulkorakennukset kuten kiinteistövarastot, pyöräsuojat ja jätekatokset yhtenäisen yleisilmeen saavuttamiseksi.
Pisari hoitaa tilauksesta elementtitoimitusten pystytyksen valmiille perustuksille.

Puurunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot

Puurunkoiset seinäelementit pystytetään aina yhtenäisen sokkelin tai laatan päälle. Elementtien ulkoverhous on vakiona puuvalmista pystypaneelia. Rakennukset on saatavissa eri valmiusasteisina ja eri laajuisilla toimitussisällöillä. Mallisto on saatavissa eristettynä, eristevalmiudella tai eristämättömänä. Autopaikan runkoleveys on vakiona 3,0m ja runkosyvyys on 6,1m tai 7,0m. Harjakaton vakiokaltevuus on 1:2,3, mutta kattoristikot ovat saatavissa myös erikoiskaltevuuksilla tai pulpettimallisina. Seinäkorkeus on 2,3m, saatavilla myös 2,5m korkeana. Tätä korkeammat sisätilat saadaan tehtyä sokkelikorotuksella. Vakio vesikate on suora- tai tiiliprofiloitu teräsohutlevy. Rakenteet ovat toteutettavissa myös asiakkaan omilla mitoilla.

Pisarin tuotekehittelyn tuloksena on syntynyt valmiiksi tehtaalla polyuretaanieristetty seinärakenne, joka mahdollistaa eristetyissä rakenteissa mahdollisimman ohuet eristekerrokset – ja mahdollisimman suuren hyötyalan!

Toimitusisältö puutallit >

Puurunkoiset riviautotallit, -katokset ja varastot 6,1m >

Puurunkoiset riviautotallit, -katokset ja –varastot 7,0m >

Polyuretaanieristetty seinärakenne >