Polarkivi Ambra Black

0.00 €

Ambra Black on tyylikäs ja sulavalinjainen, ja se luo tilaan rauhoittavaa tunnelmaa. Ambra Black on saanut innoituksensa luonnon elementeistä – ilmasta, tulesta, vedestä ja maasta. Tämä käsityönä valmistettu kivi luo arvokasta tunnelmaa niin moderneihin kuin klassisiinkin sisustuksiin. Myös talon ulkoverhouksessa sillä saadaan luotua yksilöllinen ilme.

Ambra Collection on saanut myos kansainvälista tunnustusta. Se valittiin yhdeksi parhaaksi tuotteeksi ”Architectural Record” 2008 -ohjelmassa USA:ssa ja se on pysyvästi esillä ”Triennale Design” museossa Milanossa. Ambra Black -kiven on suunnitellut italialainen Giovanni Barbieri.

  • Kivien koko: 600×600 mm
  • Paksuus: 15-25 mm
  • Kiviaines: kalkkikivi

Ambra Black-kivimallin näytteen tilaaminen on maksullista. 100 eur / kpl toimitettuna.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Polarkivi

http://www.polarkivi.fi/

Polarkiven verhoilukivi tekee kodistasi uniikin. Kaikki sisustus- ja verhoilukivemme ovat aitoa luonnonkiveä. Aito luonnonkivi on turvallinen sisustuksessa ja ulkoverhouksessa. Se kestää vaihtelevia olosuhteita - kylmää, kuumaa ja kosteaa. Koska kivet ovat aitoa luonnonkiveä, ne ovat kestäviä ja ajattomia sekä luovat kotiin pysyvyyden tunnelmaa. Tavoitteemme on toimia kanssasi ja luoda innovatiivisia ideoita kotisi seinä- ja lattiatarpeisiin.