Purmo Leros

0.00 €

Pyöreät symmetriset putket, joissa on litteät päädyt antavat Leros pyyhekuivaimelle rauhallisen ja harmoonisen yleisilmeen. Klassinen design, jota saadaan monessa eri RAL väreissä sekä myös 12 metalli-, anodi- tai struktuuriväreissä.

Putket ovat harvaan asetellut 50 mm:n välein niin, että useampi pyyhe mahtuu kuivaimeen. Leros on kaikenlisäksi helppo puhdistaa pölystä ja liasta. Leros luovuttaa paljon lämpöä sen putkien halkaisijan suuren koon takia. Se, että Leros toimitetaan lakatussa värissä (valkoiset RAL 9016 standardina) eikä kromattuna mahdollistaa jopa 35% suuremman lämmönluovutuksen sekä säteily- että konvektiolämpönä. Pienemmässä kylpyhuoneessa voit yksinkertaisesti vaihtaa olemassa olevan radiaattorin Lerokseen. Käyttöpaine 10 bar. Ei käyttövesijärjestelmään.

Purmon kylpyhuoneradiaattorit ovat suunniteltu vastaamaan kysyntää toimivasta ja elegantista sisustusyksityiskohdasta, josta ihanan lämpimän pyyhkeen lisäksi saadaan lämpöä kylpyhuoneeseen.

Kaikki Purmon kylpyhuoneradiaattorit on mallista riippuen tarkoitettu kytkettäväksi lämmitysverkostoon, vesi/sähköyhdistelmäkäyttöön tai pelkästään sähkökäyttöön. Huomio! Ei käyttövesiverkostoon!

Vesikiertoiset mallit

Pyyheliinakuivaimet voidaan kytkeä suoraan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja ne kattavat tavallisesti koko kylpyhuoneen lämmöntarpeen. Kätevä yksitieventtiili mahdollistaa sekä 1-putki- että 2-putkijärjestelmän kytkennät. Malleja ei voida kytkeä käyttövesijärjestelmään.

Sähköiset mallit

Sähköpatruuna toimii joko kiinteällä kytkennällä tai pistokkeella. Sähköasennukset tulee aina tehdä valtuutetun sähköasentajan toimesta. Voit valita täysin sähköisen mallin tai mixed version, jolloin sähköpatruuna toimii lisävarusteena keskuslämmitysmallin yhteydessä.

Mixed mallit

Mixed versiossa radiaattorin tulee olla täytetty vedellä ja ilmattu ennen sähkökytkentää. Mikäli lämmitysverkosto tyhjennetään, tulee sähkövirta katkaista, koska muutoin vastuksessa oleva ylikuumenemissuoja laukeaa ja tekee patruunan käyttökelvottomaksi. Vesiyhteyttä ei saa sulkea sähkön ollessa päällä. Varmuussulake katkaisee virhekäytössä virran, jos lämpötila nousee yli 117 °C.

Jaa sosiaalisessa mediassa