Purmo Minorca

0.00 €

Minorca on tyylipuhdas vaihtoehto, joka sopii useimpiin kylpyhuoneisiin. Hiukan ulospäin kaartuvat putket luovat modernin vaikutelman ja pienimmät koot voidaan hyvin sijoittaa myös pieniin suihkutiloihin tai WC:siin. Minorcan vakioväri on valkoinen RAL9016, mutta se on myös saatavana kaikissa RAL-värisävyissä. Materiaali on teräsputkesta.

Pyyheliinakuivain voidaan kytkeä vesikeskuslämmitysjärjestelmään. Huom! Ei käyttöveteen.

Lisävarusteena on sähköpatruuna, 250 – 600 W, sekä yksitieventtiili, joka mahdollistaa 1-putki- tai 2-putkijärjestelmän kytkennät. Putkiväli 40 mm.

Purmon kylpyhuoneradiaattorit ovat suunniteltu vastaamaan kysyntää toimivasta ja elegantista sisustusyksityiskohdasta, josta ihanan lämpimän pyyhkeen lisäksi saadaan lämpöä kylpyhuoneeseen.

Kaikki Purmon kylpyhuoneradiaattorit on mallista riippuen tarkoitettu kytkettäväksi lämmitysverkostoon, vesi/sähköyhdistelmäkäyttöön tai pelkästään sähkökäyttöön. Huomio! Ei käyttövesiverkostoon!

Vesikiertoiset mallit

Pyyheliinakuivaimet voidaan kytkeä suoraan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja ne kattavat tavallisesti koko kylpyhuoneen lämmöntarpeen. Kätevä yksitieventtiili mahdollistaa sekä 1-putki- että 2-putkijärjestelmän kytkennät. Malleja ei voida kytkeä käyttövesijärjestelmään.

Sähköiset mallit

Sähköpatruuna toimii joko kiinteällä kytkennällä tai pistokkeella. Sähköasennukset tulee aina tehdä valtuutetun sähköasentajan toimesta. Voit valita täysin sähköisen mallin tai mixed version, jolloin sähköpatruuna toimii lisävarusteena keskuslämmitysmallin yhteydessä.

Mixed mallit

Mixed versiossa radiaattorin tulee olla täytetty vedellä ja ilmattu ennen sähkökytkentää. Mikäli lämmitysverkosto tyhjennetään, tulee sähkövirta katkaista, koska muutoin vastuksessa oleva ylikuumenemissuoja laukeaa ja tekee patruunan käyttökelvottomaksi. Vesiyhteyttä ei saa sulkea sähkön ollessa päällä. Varmuussulake katkaisee virhekäytössä virran, jos lämpötila nousee yli 117 °C.

Jaa sosiaalisessa mediassa