Rainman Kattosillat

0.00 €

Vesikaton turvavarusteita koskevat määräykset edellyttävät turvallista kulkua huolto- ja tarkastuskoh- teisiin. RAINMAN-kattosilta on määräysten mukaan hyväksytty ja ohjeen mukaisesti asennettuna voi toimia turvaköyden kiinnityspisteenä.
Valmiit kannakesarjat eri kattomateriaaleille ja tyypeille. Kattosillan kannake on säädettävissä eri kattokaltevuuksien mukaan.
Kattosilta täyttää luokan 2. mukaisen asennuksen CE- vaatimukset.

  • Kattosillan pituus : 2,92 m, jatkettuna hyötypituus 2,8 m

Rainman

http://www.rainmansystem.com/fi/

Suomalainen Rainman Oy on erikoistunut tasokkaisiin sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin, joiden valmistaminen on vaativa prosessi. Käytössämme on markkinoiden parhaat materiaalit, uusin tuotantoteknologia niiden muokkaamiseen ja rautainen kokemus alalta. Siis kaikki olennainen, mitä huippulaadukkaiden tuotteiden valmistaminen vaatii. Panostamme toiminnassamme laatuun, palveluun ja toimitusvarmuuteen. Yrittäjävetoisena toimijana pystymme vastaamaan nopeasti asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Kotimaisten markkinoiden lisäksi RAINMAN-järjestelmiä viedään mm. Venäjälle, Iso-Britanniaan, Saksaan ja muualle Keski-Eurooppaan. Kehitämme sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita laajan kansainvälisen yhteistyöverkostomme kanssa.