Rebel El Smoker 800 sähkösavustin

Tällä sähkösavustimella onnistuu eri herkkujen, kuten juustojen, lihan ja kalan savustaminen!

Tässä kaappimallisessa sähkösavustimessa savustat kahdessa tasossa ritilöiden päällä. Laitteen sisäpuolella katossa on myös erikseen ripustuskoukut, joiden avulla esimerkiksi kalojen savustaminen pystysuorassa kokonaisena onnistuu parhaiten. Savustinkaapin pohjassa on sähköinen vastus, jonka päällä on erillinen savupuruastia, johon savustuspurut laitetaan. Sähkövastus lämmittää savustuspuruja siihen pisteeseen, että ne alkavat tuottaa savua kaappiin.

Kaapin runko on maalattua terästä ja kaapin ovi on rosteria. Ovessa on lämpömittari josta voi seurata kaapin sisälämpötilaa. Savustimessa on myös erillinen rasvapelti, jota tulee käyttää aina ritilöiden alapuolella. Siihen kerääntyy kaikki mitä savustettavista tuotteista tippuu. Rasvapelti on helppo puhdistaa heti savustamisen jälkeen. Pistotulppa seinään, savustuspurut astiaan, savustettavat tuotteet ritilöille, kytkimestä laite päälle ja savustus alkaa. Tällä sähkösavustimella savustaminen on nyt helpompaa ja siistimpää kuin koskaan aikaisemmin.

Rebeliltä löytyvät myös erilaiset savustuspurut kuten leppä, omena ja tammi

HUOMIO!
Jotta laitteen sisälämpötila nousee kalan savustuksessa noin +80 – 90 C asteeseen, laitetta tulee käyttää yli +15 asteen lämpötilassa, mieluiten tuulettomassa paikassa. Laitteen 800 W Max tehosta johtuen, sitä ei suositella talvikäyttöön.

Tekniset tiedot

  • Teho 800 W
  • Käyttöjännite 230 V
  • Ritilät 3 x L 40 x S 28 cm
  • Rasvapelti 1 kpl
  • Lämpömittari On
  • Mitat L 54 x K 72 x S 38 cm
  • Paino 13,2 kg
  • Tuotenumero 501021
  • GTIN13 6417264010210
  • Takuu 1 vuosi
Jaa sosiaalisessa mediassa

Rebel

http://www.rebel.fi

Rebel grillit on tarkoitettu grillaamiseen, ilman selityksiä. Rebel kaasugrillit ja tarvikkeet ovat suunnattu käyttäjille, jotka haluavat grilliltään parempia ominaisuuksia, näköä ja asennetta. Laajasta valikoimasta löydät laadukkaan grillin kaikenkokoisiin grillaustarpeisiin. Rebel sarjasta löytyvät myös laitteet niin hiiligrillaamiseen kuin savustamiseenkin.

Rebel Premium sarjan laadukkaat lisävarusteet viimeistelevät kokonaisvaltaisen miellyttävän grillauskokemuksen, joka voi aiheuttaa riippuvuutta maistuviin grilliherkkuihin ja rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken.

Rebel grillien ja terassilämmittimien maahantuojana toimii Oy FinnFlame Ab!

Oy FinnFlame Ab on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja kuulumme korkeimpaan AAA- luottokelpoisuusluokkaan, joten meillä on vakaa taloudellinen pohja toiminnallemme.