MAINOS

Rebel Kamado XL hiiligrilli

Rebel Kamadogrillillä luot mahtavia aromeja ja makuja!

Rebel Kamadogrilli on hiiligrilli, jonka monipuolisuus grillauksessa ja savustamisessa perustuu lämpöä varaavaan keraamiseen kuoreen sekä tarkasti säädeltävään tasaiseen sisäilmankiertoon. Rebel Kamadogrilli on lyömätön grilli niin hitaissa ja pitkissä kypsennysmuodoissa, kuin myös nopeassa korkealla lämmöllä tapahtuvassa grillauksessakin. Rebel Kamadogrillillä voi myös hauduttaa, savustaa, paistaa pizzaa tai leipää. Se on todella monipuolinen grilli ja apuväline kaikessa ruoanlaitossa. Rebel Kamadogrillissä voi kypsentää suuria lihapaloja erityisen pitkään, ja silloin tasainen, hiljalleen mureuttava lämpö sekä hiilistä nouseva savun aromi saavat aikaan taivaallisia herkkuja. Valmista Rebel Kamadogrillillä helposti kotipihalla itse herkullista Pulled Porkia tai Ribsejä! BBQ-smoker valmistustavalla lihaa saatetaan kypsentää 4 – 12 tuntia, joskus jopa pidempäänkin. Silloin tuloksena valmistuu erityisen mureaa ja maukasta kaikesta lihasta.

Grillin lämpöä säädetään kannen päällä ja pohjaosan alareunassa olevien ilmaventtiilien avulla. Lämpö saadaan pysymään tarkasti halutuissa lukemissa ja lämpötilaa voi helposti tarkkailla kannessa olevasta lämpömittarista. Lämpö saadaan nousemaan Rebel Kamadogrillissä jopa 430 °C lämpötilaan. Rebel Kamadogrilli on käytettävistä grillihiilistä tai -briketeistä riippuen grillausvalmis noin 15 minuutissa. Ruostumattomasta teräksestä tehty grillausritilä on pitkäikäinen, sekä helppo irrottaa ja puhdistaa aina käytön jälkeen. Rebel Kamadogrillin mukana toimitetaan todella tukeva grillivaunu lukittavine renkaineen sekä bambusta valmistetut alaslaskettavat sivutasot 2 kpl. Alaslaskettavat sivutasot helpottavat grillin varastointia ja säästävät samalla myös varastointitilaa.

Huomioi takuun rajoitus!
Rebel Kamadogrillin keraamisten osien, kuten kansi ja pohjaosa lasitepinnassa saattaa esiintyä ns. verkkohalkeamia. Ne johtuvat keraamisen materiaalin ja sen päälle tulevan lasitteen erilaisesta lämpölaajenemisesta. Näitä halkeamia osien pintoihin saattaa syntyä valmistusprosessin siinä vaiheessa, kun grillin keraamiset osat otetaan ulos polttouunista ja ne alkavat jäähtyä. Lasitepinnan ja osien verkkohalkeamilla ei ole vaikutusta Rebel-tuotteen laatuun, toimintaan tai käyttöikään, eikä niitä hyväksytä – katsota takuunalaisiksi valmistus- tai materiaalivirheiksi. Lisää takuuehdoista löytyy laitteen käyttöohjeesta.

Tekniset tiedot

 • Grillausala Ø 52 cm
 • Lämpömittari On
 • Ilmansäätöventtiili On, 2 kpl
 • Grillin kansi Lasitettu keraaminen kivi
 • Grillin pohja Lasitettu keraaminen kivi
 • Tuhka-astia Ei erillistä, tuhkat grilliosan pohjalla
 • Vaunu ja sivutasot On mukana
 • Mitat vaunun kanssa L 134 x K 122 x S 81 cm
 • Paino Noin 102 kg
 • Suojapeitteen koko L-koko (myydään erikseen)
 • Takuu 1 vuosi
Jaa sosiaalisessa mediassa

Rebel

http://www.rebel.fi

Rebel grillit on tarkoitettu grillaamiseen, ilman selityksiä. Rebel kaasugrillit ja tarvikkeet ovat suunnattu käyttäjille, jotka haluavat grilliltään parempia ominaisuuksia, näköä ja asennetta. Laajasta valikoimasta löydät laadukkaan grillin kaikenkokoisiin grillaustarpeisiin. Rebel sarjasta löytyvät myös laitteet niin hiiligrillaamiseen kuin savustamiseenkin.

Rebel Premium sarjan laadukkaat lisävarusteet viimeistelevät kokonaisvaltaisen miellyttävän grillauskokemuksen, joka voi aiheuttaa riippuvuutta maistuviin grilliherkkuihin ja rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken.

Rebel grillien ja terassilämmittimien maahantuojana toimii Oy FinnFlame Ab!

Oy FinnFlame Ab on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja kuulumme korkeimpaan AAA- luottokelpoisuusluokkaan, joten meillä on vakaa taloudellinen pohja toiminnallemme.