Rebel Top sähkögrilli

Tyylikäs sähkögrilli joka sopii erityisesti parvekkeelle tai pienelle patiolle.

Sähkögrillin tukeva kansi toimii hyvin tuulensuojana, sekä samalla kiinni ollessaan pitää grillin lämpötilaa tasaisempana. Grillin Non-Stick pinnoitetusta umpiparilasta osa on aivan tasaista pintaa, jossa onnistuu makkaran yms. paisto parhaiten, ja isompi osa parilasta on varustettu raitapinnalla, jolla pihvit, fileet ja vartaat kypsyvät paremmin.

Sähkögrillin tarkka termostaattisäädin helpottaa sopivan tehon löytämistä. Grillin voi irrottaa pystyjalasta, jolloin sitä voi käyttää myös pöytägrillinä. Sähkögrilli on hyväksytty myös sisäkäyttöön.

Tekniset tiedot

Teho 2200 W
Käyttöjännite 230 V
Grillausala Ø 43 cm
Mitat L 54 x K 97 x S 54 cm
Paino noin 9 kg
Tuotenumero 271302
GTIN13 6417264713029
Takuu 2 vuotta

Jaa sosiaalisessa mediassa

Rebel

http://www.rebel.fi

Rebel grillit on tarkoitettu grillaamiseen, ilman selityksiä. Rebel kaasugrillit ja tarvikkeet ovat suunnattu käyttäjille, jotka haluavat grilliltään parempia ominaisuuksia, näköä ja asennetta. Laajasta valikoimasta löydät laadukkaan grillin kaikenkokoisiin grillaustarpeisiin. Rebel sarjasta löytyvät myös laitteet niin hiiligrillaamiseen kuin savustamiseenkin.

Rebel Premium sarjan laadukkaat lisävarusteet viimeistelevät kokonaisvaltaisen miellyttävän grillauskokemuksen, joka voi aiheuttaa riippuvuutta maistuviin grilliherkkuihin ja rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken.

Rebel grillien ja terassilämmittimien maahantuojana toimii Oy FinnFlame Ab!

Oy FinnFlame Ab on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja kuulumme korkeimpaan AAA- luottokelpoisuusluokkaan, joten meillä on vakaa taloudellinen pohja toiminnallemme.