Sanka Karibia SKPSS

1650.00 €

Tyylikkäästi muotoiltu SKPSS-suihkukaappi on suurien lasipintojensa (lasivaihtoehdot kirkas tai savu) ja 560 mm leveän kulkuaukkonsa ansiosta kylpyhuoneesi luonnollinen keskipiste. Suihkukaapin ovet avautuvat ulospäin ja magneettitiivisteet pitävät ne napakasti paikallaan käytön aikana. Ovien saranalaitteissa on täsmälliset kiinni- / auki-asennot jotka estävät ovien iskeytymistä esimerkiksi pesualtaaseen.

Suihkukaapin pohjana on valumarmoriallas, jonka etupelti voidaan helposti irrottaa. Hanalle ja suihkusetille on suihkukaapin takanurkassa kiinnityspaneeli, jonka taakse mahtuu vakiovarusteena toimitettava asennussarja. Muita SKPSS-suihkukaapin vakiovarusteita ovat suihkusetti ja poistoputkella varustettu pohjaventtiili (ei sekoittaja).

  • Koot (ulkomitat): 900 x 900 mm, 800 x 800 mm, 700 x 900 mm, 900 x 700 mm
  • Lasivaihtoehdot: kirkas tai savu.
  • Profiilit: mattahopea
  • Vetimet: KARIBIA-nuppivedin

Sanka

http://www.sanka.fi/

Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys. Meillä on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Moni suomalaisen muotoilun klassikoista onkin valmistettu Sankan toimesta, kuten alkuperäiset Lokki- ja Modern Art -valaisimet. Samalla tinkimättömällä asenteella olemme valmistaneet ensiluokkaisia suihkutilakalusteita jo useiden vuosikymmenten ajan.