Saunastore Sawo MX NS (mini)

0.00 €

Sawo MX NS on nurkkaan asennettava, ajaton pienen saunan kiuas jossa kiukaan kytkeminen ja säätö tehdään erillisellä ohjauskeskuksella. MX NS on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. MX NS on pienen saunan kiuas, joka on erittäin luotettava ja laadukas.

Kaikki MX NS kiukaat voidaan kytkeä tavalliseen 230V verkkovirtapistokkeeseen.

Varmista kiukaan mahtuminen saunaan ottaen huomioon vaadittavat suojaetäisyydet.

Innova ohjauskeskus

Kiukaan lisäksi tulee tilata ohjauskeskus, sillä itse kiukaassa ei ole säätimiä. Sawo Innova ohjauskeskuksessa voit määrittää tarkasti saunan halutun lämpötilan, ajastaa helposti kiukaan päälle kytkeytymisen, ja näytöllä näet saunan tarkan lämpötilan.

Innova Touch ohjauskeskuksen oleellisin ominaisuus Classic-malliin verrattuna on mahdollisuus viikkoajastukseen, jota voidaan käyttää esim julkisissa tiloissa. Sauna voidaan ajastaa lämpenemään joka päivä samaan aikaan.

Classic ja Touch malleista on kaksi vaihtoehtoa, joko tehoyksikköön integroitu ohjauspaneeli, tai erillinen ohjauspaneeli.

Ohjauskeskus tulee asentaa kuivaan paikkaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Saunastore

http://www.saunastore.fi/article_info.php?articles_id=2

Saunastore on perustettu vuonna 1994 viemään saunoja ja saunatuotteita Suomesta USAan. Tänään Saunastore toimii sekä USA:ssa että Suomessa, palvellen asiakkaita kaikkialla. Meille on kunnia olla suomalaisen saunan lipunkantajana maailmalla. Saunastoren tuotevalikoima kasvaa merkittävästi. Vuosien ajan keskityimme tarjoamaan vain suppeaa valikoimaa saunoja ja kiukaita, mutta nyt omaa aluettamme on koko saunakonsepti, jota viemme ylpeinä maailmalle. Sauna on osa suomalaista elämää, ja tuotteemme edustavat parhainta valikoimaa jolla sisustaa ja tuoda tätä laadukasta rentoutumista tunnetuksi. Lisäämme ja laajennamme koko ajan valikoimiamme, jotta voit löytää jännittäviä, uusia, omia sisustusratkaisuja ja kotiisi soveltuvia tuotteita.