Savorak betoniponttonilaituri 10 x 2,4 m

4999.00 €

Kotimainen Savorak-betoniponttonilaituri on talvehtiva laituri, joka sopii sekä uimalaituriksi että veneen kiinnitykseen. Tukevat ja kestävät laiturit ovat helppohoitoisia ja pitkäikäisiä ratkaisuja niin järvi- kuin merikohteisiin.

Betoniponttonilaiturit on suunniteltu ja valmistettu erityisesti Suomen vaihtuvia vuodenaikoja sekä sääolosuhteita ajatellen. Valmistamme laiturien betoniponttonit K-45 erikoisbetonista, joka sisältää muovikuitua. Koostumuksensa ansiosta betoniponttonit kestävät pitkään myös merivedessä. Laiturien kansissa käytetään 73*173 mm ja 28*120 mm kyllästettyä, kestävää puutavaraa.

Betoniponttonilaiturit valmiiksi asennettuina ja erikseen

Toimitamme betoniponttonilaitureita sekä valmiiksi asennettuina että erikseen myytynä ympäri Suomen. Laiturivalikoimastamme löydät niin kapeat kuin leveät betoniponttonilaiturit eri pituuksilla. Lisäksi myymme erilaisia laituritarvikkeita uimaportaista kaiteisiin ja muihin varusteisiin, minkä ansiosta saat viimeistellyn laiturikokonaisuuden suoraan kauttamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamastasi betoniponttonilaiturista! Halutessasi voit varata ajan ilmaiselle, paikan päällä tehtävälle katselmukselle, jossa autamme valitsemaan kohteeseen sopivimman laiturimallin.

Hinnat eivät sisällä laiturin tarvitsemaa ankkurointia. Ankkurointi on suunniteltava tapauskohtaisesti asennuspaikan olosuhteet huomioiden. Hinnat sisältävät alv. 24%

Lue lisää betoniponttoonilaituri.fi >

Jaa sosiaalisessa mediassa

Savorak Laiturit

http://www.savorak.fi

Korkealaatuisten laitureiden ja laituritarvikkeiden valmistaja Savonlinnasta. Tuotteitamme ovat laiturit ja laituritarvikkeet. Savorak Oy on Saimaan alueen ja Savonlinnan suurin laiturinvalmistaja. Laajan jälleenmyyntiverkostomme kautta voimme tarjota laadukkaita tuotteitamme asiakkaille ympäri Suomen. Toimintamme lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia tuotteita ja tarjota ystävällistä, asiakaslähtöistä palvelua. Laituripuolella voit kääntyä pitkäaikaisten jälleenmyyjiemme puoleen tai ottaa yhteyttä tehtaanmyymäläämme.