Savorak massiiviponttonilaituri 7,8 x 2,4 m

7402.00 €

Massiiviponttonilaiturit ovat laiturimallistomme tukevimpia ja kantavuudeltaan suurimpia laitureita.

Massiiviponttonilaitureissa käytetään yhtä 85 cm korkeaa betoniponttonia, joka on pinta-alaltaan yhtä suuri kuin laiturin kansi. Ponttoneiden valmistuksessa on käytetty kuumasinkittyjä raudoitteita ja K-40 muovikuitubetonia.

Kansi- ja kylkiverhoukset ovat ruskeaa tai vihreää painekyllästettyä mäntyä.

Massiiviponttonilaituri on oikea valinta ankariin olosuhteisiin sekä sinulle, joka vaadit laituriltasi huippuominaisuuksia.

Hinnat eivät sisällä laiturin tarvitsemaa ankkurointia. Ankkurointi on suunniteltava tapauskohtaisesti asennuspaikan olosuhteet huomioiden. Hinnat sisältävät alv. 24%

Jaa sosiaalisessa mediassa

Savorak Laiturit

http://www.savorak.fi

Korkealaatuisten laitureiden ja laituritarvikkeiden valmistaja Savonlinnasta. Tuotteitamme ovat laiturit ja laituritarvikkeet. Savorak Oy on Saimaan alueen ja Savonlinnan suurin laiturinvalmistaja. Laajan jälleenmyyntiverkostomme kautta voimme tarjota laadukkaita tuotteitamme asiakkaille ympäri Suomen. Toimintamme lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia tuotteita ja tarjota ystävällistä, asiakaslähtöistä palvelua. Laituripuolella voit kääntyä pitkäaikaisten jälleenmyyjiemme puoleen tai ottaa yhteyttä tehtaanmyymäläämme.