Scanoffice ComfortZone CE65-6

0.00 €

ComfortZone poistoilmalämpöpumppu tuottaa jopa 6,5 kW:n lämmitystehon ja toimii näin asuntosi ympärivuotisena lämmityslaitteena. ComfortZone poistoilmalämpöpumpun asennus on huomattavasti yksinkertaisempi kuin maalämpöpumpun. Saat maalämpöpumpun veroista tehoa merkittävästi pienemmällä investoinnilla. Kaikki asentaminen tapahtuu asunnon sisällä – eikä pihaasi tai puutarhaasi tarvitse myllertää porauskalustolla.

ComfortZone AB:n koko tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat sen omassa tuotantolaitoksessa Ruotsissa. ComfortZone poistoilmalämpöpumput on tehty toimimaan ja kestämään pitkälle tulevaisuuteen.

  • COP: 3,94/3,1
  • Lämmitysteho: 6,5 / kW max.
  • Paino: 200 kg

Scanoffice

http://www.scanoffice.fi

pähkinänkuoressa Perustettu vuonna 1984 Henkilökunta koostuu 29 alan ammattilaisesta Toimii koko Skandinavian alueella Suomen Kylmäliikkeiden Liiton jäsenyritys Liikevaihto n. 28,5 miljoonaa euroa (v. 2012) Luottoluokitus AAA Scanoffice on eräs Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä erilaiset varaosa– ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.