Schneider Electric KNX-älyjärjestelmä

0.00 €

KNX on yhtä helppo kuin nerokaskin. KNX-tekniikka kiteyttää kaikki rakentamisen pääelementit, kuten valaistuksen, lämmityksen, ilmastoinnin ja varjostuksen, mikä auttaa madaltamaan toimintakustannuksia ja säästämään näin sähkökuluissa, lisäten joustavuutta sekä mukautettavuutta tulevaisuuden projekteihin. KNX-ratkaisut mahdollistavat kotisi helpon hallinnan, jättäen sinulle aikaa todelliseen rentoutumiseen.

Yhdellä ainoalla napinpainalluksella koti-iltasi on juuri niin viihtyisä kuin haluat. Sälerullaimet laskeutuvat, kotiin syntyy tunnelmallinen valo ja lämmitys/ilmastointi luo tiloihin juuri sopivan lämpötilan. KNX tuo kaikki nämä tai haluamasi asetukset (kutsutaan ympäristöiksi) hallittavaksesi juuri omien vaatimustesi mukaan. Hallinta tapahtuu kätevästi kauko-ohjaimesta, tablet-tietokoneesta tai älypuhelimesta.

Schneider Electric

http://www.schneider-electric.fi/

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Se tarjoaa integroituja ratkaisuja lukuisille eri markkinasegmenteille. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Lisäksi se on laajalti edustettuna asuinkiinteistösovelluksissa.