Siesta Lasiterassi

0.00 €

Siestan kotimaiset, aidosti mittatilaustyönä valmistettavat lasiterassit sopivat kauniisti mihin tahansa kohteeseen, omakotitalosta mökkiin tai saunarakennukseen. Valmis terassi on luonteva osa muuta rakennusta, aivan kuin se olisi ollut siinä aina.

Suunnittelemme terassisi yhdessä kanssasi ja pidämme sinut mukana tiedonkulun jokaisessa vaiheessa. Ammattitaitoiset myyjämme, suunnittelijamme ja asentajamme pitävät huolen siitä, että erinomaisen tuotteen lisäksi sinulle jää käteen myös miellyttävä kokemus. Olet aina sydämellisesti tervetullut Siestalle!

Voit hyödyntää uutta tilaa monella eri tavalla ja nauttia olostasi vuoden tai vuorokauden ajasta riippumatta. Vahvat ja tiiviit lasit pitävät huolen siitä, että säät eivät päätä tekemisiäsi puolestasi. Voit avata terassin lasit aurinkoisena päivänä ja antaa raikkaan ilman virrata sisään tai nauttia pisaroiden rentouttavasta ropinasta lasia vasten, jos päivä onkin sateinen. Terassin lasitus päästää auringonvalon ihollesi, mutta pitää sateen ja tuulen ulkona, minne ne kuuluvatkin.

Jaa sosiaalisessa mediassa