Siesta Terassilasitus

0.00 €

Laadukas Siesta terassilasitus

Korkealaatuiset terassilasit ovat lasiterassin tärkeimpiä osia, joten ne kannattaa valita huolella. Kotimaiset ja laadukkaat, CE-hyväksytyt Siesta-terassiovet ja terassilasit näyttävät tyylikkäiltä ja kestävät kovempaakin käyttöä. Siesta-lasiterassien laatu on tinkimätöntä ja ensiluokkaista, lujasta rungosta aina kestävään ja turvalliseen lasitukseen asti.

Lasiterassi kestää hyvin aikaa ja erilaisia sääoloja – siitä pitävät huolen alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat.

Lasitettu terassi on tyylikäs lisä taloosi

Laadukkuutensa lisäksi Siesta-lasiterassit ovat näyttäviä. Tarjolla olevat lukuisat yksilöintimahdollisuudet, kuten alumiinirungon väri ja muoto sekä ikkunoiden koko ja lasityyppi, takaavat sinulle juuri sellaisen lopputuloksen, mistä olet aina unelmoinut! Terassisi lasitus – ja samalla myös koko terassisi – sulautuu täydellisesti osaksi rakennustasi. Asut sitten omakotitalossa, paritalossa tai rivitalossa tarjoaa Siesta aina kohteesesi täydellisesti sopivan terassin.

Lasitetun terassin hinta ei päätä huimaa

Siesta-lasiterassit suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, jotta lasitettu terassi sopii varmasti täydellisesti kohteeseensa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin tulemme maksuttomalle suunnittelukäynnille ja katsomme yhdessä, juuri millainen terassilasitus on paras valinta kohteeseesi.

Siesta-terassilasitus on vaivaton vaihtoehto

Terassin lasitus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Siesta-lasiterassi toimitetaan avaimet-käteen periaatteella. Haluat terassin sitten mökille tai kaupunkiasuntoon, Siesta tarjoaa varmasti vaivattoman ratkaisun.

Siestan lasitettu terassi:

 • Kestävän alumiinirungon vakiovärit valkoinen (RAL 9010), tummanharmaa (RAL 7024) ja tummanruskea (RR 32).
 • Runko saatavissa vakiovärien lisäksi tilauksesta myös muissa RAL-värikartan sävyissä
 • Kaikki alumiiniosat polyesterijauhemaalattuja
 • Terassiovet kiinnittyvät terassin katto- ja lattiarakenteisiin
 • Tarjolla sekä liuku- että saranaovia
 • Tarjolla myös lukollinen terassiovivaihtoehto
 • Lasitus karkaistua turvalasia, joka kestää iskuja, lämpötilan vaihteluita sekä taivutusta. Rikkoontuessaan lasi särkyy turvallisesti.
 • Vakiolasi neljän millimetrin vahvuista kirkasta lasia, mutta vaihtoehtoina myös paksumpi, kuuden millimetrin vahvuinen sekä laminoitu lasi
 • Tarjolla useita värivaihtoehtoja
 • Lasivaihtoehdoilla voidaan vaikuttaa muun muassa valon läpäisevyyteen
 • Kaikki terassiovien kiinnikkeet valmistettu ruostumattomista materiaaleista

Lasiterassin hinta

Lasiterassin hinta määräytyy monen muuttujan seurauksena. Hintaan vaikuttavat ensisijaisesti terassin tyyppi eli se, onko kyseessä liukulasituksilla toteutettava aukkolasitus, vai mahdollisesti perustukset vaativa valmisterassi.

Aukkolasituksen hinta määräytyy elementtien pituus- ja korkeusmittojen sekä liukulasielementtien lukumäärän perusteella. Liukulasielementteihin voit yleensä valita liukumissuunnan, erisävyisiä laseja, vetimen ja lukituksen.

Alumiinirunkoisen valmisterassin hinta muodostuu ensisijaisesti lasikaton leveys- ja syvyysmittojen perusteella. Lasitetun terassin hintaan vaikuttaa myös perustamistapa ja terassin pohjapinta-ala.

TERASSIN HINTA MÄÄRÄYTYY TERASSIN TYYPIN MUKAAN

Lasiterassin hinta riippuu omista mieltymyksistäsi, kuten terassin pinta-alasta, liukulasielementtien lukumäärästä, perustuksista, väreistä ja muista toiveista.

Muita lasiterassin hintaan mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä ovat:

 • Maaperän koostumus
 • Lasitettavan kohteen asennuspaikka tai korkeus maapinnasta
 • Valmiit perustukset tai valmis avoterassi
 • Erikoisväri
 • Valmis runko tai valmiit katto-orret
 • Erityiset tekniset ratkaisut esim. jiirikatto, erillisrakennus, piippujen läpivienti

Siesta terassi on kotimaista laatua

Siesta lasiterassi on oivallinen valinta mittatilaustyötä, laatua ja kotimaisuutta arvostavalle nautiskelijalle. CE-hyväksytyt liukulasituotteet sopivat pohjoismaisiin olosuhteisiin ja toimivat säästä riippumatta. Kotimaisuuden osoituksena Siestan tuotteille on myönnetty Avainlippumerkki.

Siesta käyttää lasiterassi toteutuksissaan alumiinia ja lasia. Alumiini ja lasi ovat kustannuksiltaan puuhun ja muoviin (polykarbonaattiin) verrattuna arvokkaampia rakennusmateriaaleja, mutta niiden käyttöikä on todistetusti pidempi ja ennen kaikkea niiden käyttäminen ei vaadi lähellekään yhtä paljon huoltoa.

Karkaistu lasi kestää sään- ja lämpötilanvaihtelua sekä auringon paistetta muuttamatta olomuotoaan. Polyesterijauhemaalattu alumiini ei ole altis maalin lohkeilulle tai ilmankosteuden vaihteluista johtuvalle elämiselle. Siestan käyttämät alumiiniprofiilit ovat jämäkkää tekoa ja kestävät kovaakin käyttöä.

Siesta-lasiterassit suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, jotta lasitettu terassi sopii varmasti täydellisesti kohteeseensa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin tulemme maksuttomalle suunnittelukäynnille ja katsomme yhdessä, juuri millainen terassilasitus on paras valinta kohteeseesi.