Skaala Familia 313 F

0.00 €

Kaikki Familia-malliston ulko-ovet ovat hyvin ääntä eristäviä. Ovet toimitetaan samaan sävyyn maalatulla, oksattomalla laatupuukarmilla. Jokaiseen ulko-ovimalliin on saatavissa tyylillisesti yhteensopivat kiinteät ja avautuvat levikkeet. Avainpesä ja painikkeet toimitetaan erillisestä tilauksesta. Vakiolasituksena on Satinbel.

Vahvarakenteisten Skaala Familia ulko-ovien tuplatiivistys, eristemateriaalit ja energiatehokas lasitus takaavat hyvän lämmöneristävyyden. Vahvistetulla rakenteella on kymmenen vuoden suoranapysymistakuu. Ulko-ovet toimitetaan kulutusta kestävällä kovapuukynnyksellä.

Skaala

http://www.skaala.com

Skaala on vuonna 1956 perustettu, Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuihin erikoistunut palvelutoimittaja. Skaala on suomalainen perheyritys, jossa vahva puusepänteollisuuden perinne ja osaaminen yhdistyvät moderneihin tuotantomenetelmiin ja edelläkävijän tuoteratkaisuihin. Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaasta tuoteperheestä ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Vahvan kotimarkkinaosuuden lisäksi Skaalan tuotteita viedään pääasiassa Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Venäjälle. Viennissä Skaala toimii omien maayhtiöiden kautta.