Skaala Skandia 101 S

0.00 €

Skaala Skandia -malliston ulko-ovet on suunniteltu selkeälinjaisiin, skandinaavista arkkitehtuuria edustaviin kohteisiin, joissa viimeistellyt ja puhtaat yksityiskohdat muodostavat yhdenmukaisen ja näyttävän kokonaisuuden.

Vahvarakenteisten Skaala Skandia ulko-ovien tuplatiivistys, eristemateriaalit ja energiatehokas lasitus takaavat hyvän lämmöneristävyyden. Vahvistetulla rakenteella on kymmenen vuoden suoranapysymistakuu. Skaala ulko-ovet toimitetaan kulutusta kestävällä kovapuukynnyksellä.

Skaala

http://www.skaala.com

Skaala on vuonna 1956 perustettu, Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuihin erikoistunut palvelutoimittaja. Skaala on suomalainen perheyritys, jossa vahva puusepänteollisuuden perinne ja osaaminen yhdistyvät moderneihin tuotantomenetelmiin ja edelläkävijän tuoteratkaisuihin. Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaasta tuoteperheestä ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Vahvan kotimarkkinaosuuden lisäksi Skaalan tuotteita viedään pääasiassa Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Venäjälle. Viennissä Skaala toimii omien maayhtiöiden kautta.