SpaDealers Aquastar 180

9980.00 €

AquaStar 180 on lämpöpuusta valmistettu yleellinen porekylpy. Isäläpimitta on 180 cm ja kylpy sisltää 8 paikkaa. Ulkomitta on 210x210cm. AquaStar 180 pakettiin sisältyy automaattinen suodatus, termostaattiohjattu säädettävä lämmitys (3 kW) ja 4 vesihierontapistettä joissa 6 hieromasuutinta jokaisessa. Pakettiin sisältyy myös porejärjestelmä ja eristetty kansi. SpaDealers ”SpaTouch” ohjainjärjestelmällä on helppo ohjata kylvyn eri toimintoja. Leveä reunus on veneenkannen lailla rakenettu, pinta on käsitelty elastisella uretaanipohjaisella kaksikomponentti muovipinnoiteella (TubCoat). Sama rakenne ja pinnoite löytyy myös kylvyn sisäpuolelta pohjasta ja penkeistä.

Suodatin, pumput, sähkölämmitin ja ohjainjärjestelmä ovat hyvin suojassa eristettyjen seinien ja pohjan sisäpuolella. Sähkökulutus (ylläpitolämpö ja suodatus) on noin 5 kWh vuorokaudessa vedenlämpötilan ollessa 37° C. Rakenne kestää hyvin jopa -30 °C pakkasta.

Jokaisessa nurkassa on 2 huoltoluukkua jotka ovat helposti käsillä. Tyhjennys onnistuu kätevästi tyhjennyshanan kautta. Moniväristä ja kirkasta Led-valoa on saatavana lisävarusteeksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SpaDealers

http://www.spadealers.fi/?utm_source=Suomela

SpaDealers Korsnäsissä on perheyritys, joka on harjoittanut tukku- ja myyntitoimintaa jo vuodesta 1981. Liikeidea kylpytuotteista (ulkoporealtaat, porealtaat, kylpytynnyrit ja saunat) tuli mukaan toimenkuvaan vuonna 2003.

Määrätietoinen panostaminen perinteisen kylpytynnyrin muotoilun, toiminnan ja tekniikan kehittämiseksi alkoi. Tämän hetkiset mallit ovat edistyksellisiä mutta koostuvat yksinkertaisista ja käytännöllisistä rakenneratkaisuista parhaan mahdollisen toiminaalisuuden takaamiseksi. Jokaisen kehitysaskeleen taustalla on ajatus. Tuotteet valmistamme Korsnäsissä omissa tiloissa omalla konekannalla, suuri osa tuotannosta hoidetaan CNC-koneilla.

SpaDealers on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden suurimman kylpymallivalikoiman aidosta kotimaisesta lämpöpuusta. Iskulauseemme "Where Quality and Service meet" kertoo meidän korkealle asetetusta kunnianhimosta joka on täysin luonnollinen seuraus halustamme olla alamme johtava yritys.