Spadealers Löylytynnyri Ø 180 CM / Puuovi / Lepopenkki

3720.00 €

Pieni ja helposti sijoitettava lämpöpuusta valmistettu sauna.

  • Kokonaiskorkeus katto mukaanlukien on 250 cm, ilman kattoa 206 cm.
  • Sisäkorkeus ja sisähalkaisija ovat 180 cm.
  • Istuinkorkeudet ovat 45 ja 78 cm.
  • Tilaa viidelle hengelle.
  • Puulämmitteisen saunan lämmitysaika on n. 20 minuuttia.
  • Tilavuudeltaan 4,5 m³:n löylytynnyri lämpenee helposti puulla tai sähköllä.

Täydelliseen rakennussarjaan sisältyy pohja, seinät, välikatto ja katto. Seinät ovat 32 mm paksua pontattua materiaalia, mittasahattuja ja valmiiksi uritettu sopimaan pohja- ja kattorakenteisiin. Esiasennetut istuinosat (lepoistuin) edistävät nopeaa ja helppoa asentamista. Ikkunat ja ovi värillistä lasia. Ovi ja oven runko läpökäsiteltyä mäntyä saranoilla ja kahvalla. Lisävarusteina erikoislamput ja sähkö- tai puukamiina. Lämpökäsitellyllä männyllä on sellainen ominaisuus että siitä erittyy mieto tervatuoksu kun saunaa lämmitetään. Saunomisen yhteydessä tämä lisää hyvänolontunnetta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SpaDealers

http://www.spadealers.fi/?utm_source=Suomela

SpaDealers Korsnäsissä on perheyritys, joka on harjoittanut tukku- ja myyntitoimintaa jo vuodesta 1981. Liikeidea kylpytuotteista (ulkoporealtaat, porealtaat, kylpytynnyrit ja saunat) tuli mukaan toimenkuvaan vuonna 2003.

Määrätietoinen panostaminen perinteisen kylpytynnyrin muotoilun, toiminnan ja tekniikan kehittämiseksi alkoi. Tämän hetkiset mallit ovat edistyksellisiä mutta koostuvat yksinkertaisista ja käytännöllisistä rakenneratkaisuista parhaan mahdollisen toiminaalisuuden takaamiseksi. Jokaisen kehitysaskeleen taustalla on ajatus. Tuotteet valmistamme Korsnäsissä omissa tiloissa omalla konekannalla, suuri osa tuotannosta hoidetaan CNC-koneilla.

SpaDealers on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden suurimman kylpymallivalikoiman aidosta kotimaisesta lämpöpuusta. Iskulauseemme "Where Quality and Service meet" kertoo meidän korkealle asetetusta kunnianhimosta joka on täysin luonnollinen seuraus halustamme olla alamme johtava yritys.