SpaDealers MultiTub Pyöreä

2790.00 €

Lasikuituvahvisteinen akryylipintainen kylpytynnyri ergonomisesti muotoiluilla istuimilla. Soveltuu eri lisävarusteille kuten pore,hieronta,valo,suodatus. Tähän pakettiin sisältyy puulämmitteinen kamiina ja puuverhoilupaneelit.

Halkaisija 177/196 cm, syvyys 81 cm, paino 80 kg. Muotoilusta johtuen niin vesitilavuus on ainoastaan 900 litraa ja tämä antaa meidän 15 kW kamiinalla nopean lämmityksen. Monessa kylpytynnyrissä on tuplasti enemmän vettä ja silloin vaaditaan myös tuplasti tehokkaampi kamiinateho. Tuplasti suurempi veden ja puunkulutus.

Jaa sosiaalisessa mediassa

SpaDealers

http://www.spadealers.fi/?utm_source=Suomela

SpaDealers Korsnäsissä on perheyritys, joka on harjoittanut tukku- ja myyntitoimintaa jo vuodesta 1981. Liikeidea kylpytuotteista (ulkoporealtaat, porealtaat, kylpytynnyrit ja saunat) tuli mukaan toimenkuvaan vuonna 2003.

Määrätietoinen panostaminen perinteisen kylpytynnyrin muotoilun, toiminnan ja tekniikan kehittämiseksi alkoi. Tämän hetkiset mallit ovat edistyksellisiä mutta koostuvat yksinkertaisista ja käytännöllisistä rakenneratkaisuista parhaan mahdollisen toiminaalisuuden takaamiseksi. Jokaisen kehitysaskeleen taustalla on ajatus. Tuotteet valmistamme Korsnäsissä omissa tiloissa omalla konekannalla, suuri osa tuotannosta hoidetaan CNC-koneilla.

SpaDealers on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden suurimman kylpymallivalikoiman aidosta kotimaisesta lämpöpuusta. Iskulauseemme "Where Quality and Service meet" kertoo meidän korkealle asetetusta kunnianhimosta joka on täysin luonnollinen seuraus halustamme olla alamme johtava yritys.