Staketta ND

0.00 €

Staketta – aitajärjestelmä on nopea ja vaivaton pystyttää. Aita on useimmissa malleissa rakenteellisesti molemmin puolin saman näköinen. Erillisiä hankalia tolppia elementtien väliin ei tarvita. Tolpan muodostavat elementtien pystypäätyosat.

Elementin vakiopituus on 2 metriä, pystytyksessä etenemä on sama. Elementtien vakiokorkeudet ovat 900, 1200, 1500 ja 1800. Tilauksesta saatavana myös muita korkeuksia.

Tolpan muodostavat elementtien pystypäätyosat. Ne, samoin kuin päällys- eli sadelauta ovat kestopuuta. Elementin muut osat ovat hienosahattua lautaa. Laudan koko 21 x 100.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Staketta

http://www.staketta.fi

Laadukkaita puuaitoja jo vuodesta 1992. Yrityksemme valmistaa, myy ja asentaa puuaitoja eri tarkoituksiin asiakkaan tarpeen mukaan. Staketta - aitajärjestelmä soveltuu omakotitalo- rivitalo- ja puistoalueiden kaunistamiseksi ja näkösuojaksi. Valikoimiimme kuuluvat myös päiväkotien ja leikkialueiden aidat. Staketta - aitajärjestelmä on nopea ja vaivaton pystyttää. Aita on useimmissa malleissa rakenteellisesti samannäköinen molemmin puolin - soveltuu erinomaisesti esim. rivitalon asuntojen väliaidaksi. Erillisiä hankalia tolppia ei elementtien väliin tarvita. Eriasteiset kulmat ja kaarrokset ovat aidassa mahdollisia. Viettävällä maaperällä elementit voidaan porrastaa tarpeen mukaan. Aita on tukeva ja se on tarvittaessa helppo purkaa ja pystyttää uudelleen.