Stiebel Eltron WPF 10-16 M

0.00 €

Moduulimallisarja WPF on maalämpöpumppujärjestelmä, joka tuottaa uusiutuvaa energiaa myös suuriin rakennuksiin. Laitteisto tuottaa tarvittaessa kuuden lämpöpumpun yhdistelmästä jopa 100 kW kokonaislämmitystehon. Tuolloin se soveltuu esimerkiksi myös suurten rakennusten tai kerrostalojen lämmitykseen. Järjestelmä säätää lämmitystehon enintään kahden ohjausautomatiikan kautta, joten laitteistoa on helppo säädellä. Asteittaisella mukauttamisella kulloiseenkin tehontarpeeseen moduulit tarjoavat sekä ekologisesta että taloudellisesta näkökulmasta räätälöidyn energiaratkaisun rakennuksen ja käyttöveden lämmitystarpeeseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Stiebel Eltron

http://www.stiebel-eltron.fi

Saksalaista energiatehokkuutta

STIEBEL ELTRON -lämpöpumppujärjestelmät tarjoavat monia mahdollisuuksia taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Korkealuokkainen lämpöpumppu paitsi alentaa lämmityskustannuksiasi myös nostaa kiinteistösi arvoa. Ota yhteyttä – autamme mielellämme oikean järjestelmän valinnassa. 

STIEBEL ELTRONIN menestyksekäs yrityshistoria alkaa ensimmäisen uppokuumentimen tuotannosta takapihalla olevassa työpajassa Berliinissä vuonna 1924. Tänäänkin yritys pitää vielä kiinni yrityksen perustajan Dr. Theodor Stiebelin periaatteesta tuottaa innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita. STIEBEL ELTRON on kehittynyt pelkästä kuumavesilaitteiden valmistajasta yhdeksi johtavista valmistajista uusiutuvan energian alalla. Tästä kehityksestä olemme tehneet muutaman virstanpylvään esittävän yhteenvedon.

Stiebel Eltron Oy

Kapinakuja 1

04600 Mäntsälä

www.stiebel-eltron.fi

Löydä lähin jälleenmyyjä >

Lataa esite >