MAINOS

Stoveman grilli Villu

Stoveman:in GRILLI VILLU on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, turismitiloille ja maalaiskodeihin.

Grillin Villu kokoonpanoon sisältyvät:
– GRILLIPANNU joka on valmistettu laadukkaasta 2mm teräslevystä
– GRILLAUSRITILÄ mitoilla 31×35 joka on valmistettu mustasta teräsverkosta
– JALAT jotka on valmistettu nelikolmaisesta putkesta 20×20

Grillissa on myös kaksi koivusta tehtyä lakattua pidintä. Mikäli kokoonpanoon sisältyvä yksi grillausritilää ei riitä, voi kysyä lisäritilää.

Tuote on valmistettu 2mm teräslevystä ja viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla.

Grillissa saa käyttää ainoastaan laatuklapeja tai erillisiä grillihiiliä. Ei saa käyttää muunlaista palavaa materiaalia!

Mitat

  • Grillauspannu: 70x32x15cm(P/S/K)
  • Grillausritilä: 31x35cm
  • Yleinen leveys pitimineen: 94cm
  • Yleinen korkeus: 75cm
  • Paino: 13kg
Jaa sosiaalisessa mediassa

Stoveman

http://www.stoveman.ee/fi/

Eli kerran uunintekijä Paul, jonka työn mottona oli: “Työni on elettävä ja lämmitettävä ihmisten asuintiloja minua kauemmin ja se merkitsee, että työ on tehtävä kunnolla ja laadukkaasti kuin vain mahdollista.” Ja niin se tapahtuikin. Uunintekijä Paul kulkee jo aikoja taivaisia teitä, mutta hänen tekemät uunit on jatkuvasti kodeissamme ja lämmittävät sekä ruumistamme että sieluamme. Uunintekijä Paulin suhtautumisesta työhönsä sai alkunsa tavaramerkki STOVEMAN (uunintekijä). Tuotteemme kantavät eteenpäin kestävyyttä, laatua ja lämpöä. Testatkaa ja te ette kadu. STOVEMAN sauna-uunien löylyn ihoa hivelevä lämpö ja sauna-elämys ovat jotain tavallista saunaa enempää. Grilleissamme ja savustimissamme valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin. Stoveman:in tuotevalikoimasta löytyy laadukkaita ja kestäviä grillituotteita (saslikkigrilleja, ulkogrilleja, nuotioalustoka, grillien lisätarvikkeita, grilli-uuneja), saunatuotteita (kiukaita, sauna-uuneja, lisätarvikkeita saunaan, saunapyyhkeitä, saunakäsineitä, saunatakkeja), takka- ja uunituotteita (takkaovia, takan tuhkalaatikoita, grillausritilöitä takkaan, takkaklapien alustoja, paistinuuneja, kylmäsavustusuuneja, kuumasavustusuuneja) sekä lisätuotteita, joiden joukosta löytyy erilaisia takkatarvikkeita. Etsi laatua tekijältä – Stoveman:ilta!