Sunhouse S400

71150.00 €

Haluamme murtaa käsitystä, ettei design huvila voisi olla läsnä tuomassa iloa jokaiseen lomapäivään. Pois heittäkää ajatus, että huvilarakennuksen merkitys on vain suojata tuulelta ja sateelta. Tai että huvilalle viedään vanhat kotiin kelpaamattomat huonekalut. Ehei, arjen design on sitä parasta hyvää mieltä tuovaa voimaa, joka päivästä ja vuodesta toiseen jaksaa tuoda iloa elämään. Designia ilmenee niin huvilan kokonaismuotoilussa kuin yksityiskohdissa. Design huvila ei Sunhousen mallistossa tarkoita päälle liimattua väriläiskää vaan muotoa, yksityiskohtia ja mittasuhteita.

S400 – näyttävä design huvila
S400 mallissa sisätilat avautuvat upeasti maisemaan. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, keittiö ja suuri tupa. Lisäksi rakennuskokonaisuuteen kuuluu erillinen, saman katoksen alla oleva aitta, jossa sijaitsee kaksi makuuhuonetta. Lisäksi design huvila sisältää suuret terassit, jotka kiertävät rakennusta.

Sunhouse

http://www.sunhouse.fi

Sunhouse on suomalainen perheyritys. Suunnittelemme ja toimitamme laatutietoisille asiakkaillemme puutaloja, jotka ovat kauniita ja aikaa kestäviä. Käytämme taloissamme luonnonmukaisia ja tasokkaita materiaaleja sekä turvallisia teknisiä ratkaisuja.