Sunsystems Ikkunamarkiisi IM500

0.00 €

IM500 on tukevarakenteinen ikkunamarkiisi, jonka avulla ikkunasta tuleva auringon valo ja lämpö saadaan helposti hallittua. IM500-ikkunamarkiisi on hyvä aurinkosuoja yksittäisissä kotitalouksissa sekä suurempina kokonaisuuksina kouluissa, konttoreissa, ravintoloissa, sairaaloissa sekä muissa julkisissa rakennuksissa.

Ikkunamarkiisi IM500 voidaan asentaa niin kattoon kuin seinään ja haluttaessa varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla. Tämän markiisin sivuvarsien jousivoimaa voidaan säätää riippuen siitä minkä kokoinen ikkunamarkiisi on.

Ikkunamarkiisi voidaan avata ja sulkea joko veivillä tai moottorilla. Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen, jonka avulla ikkunamarkiisi avautuu ja sulkeutuu auringon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Lue lisää markiisin moottoreista ja ohjausvaihtoehdoista täältä.

Sunsystems-markiiseissa käytetään 100% akryylikangasta. Kaikki kankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee kankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.