Sunsystems Muraltex-puukudelmat

0.00 €

Sisusta kotisi luonnonmateriaaleilla. Aidoista puusäleistä kudotut Muraltex-puukudelmat säätelevät kauniisti auringon valoa. Sisustuksellinen puukudelma siivilöi luonnonvaloa ja antaa tilalle valoisuutta ja rauhallisuutta. Puukudelma soveltuu myös erinomaisesti moniin muihin kodin sisustusmateriaaleihin.

Aidoista luonnonpuusäleistä valmistetut puukudelmaverhot tuovat tilaan lämpöä ja rauhallisuutta. Monikäyttöisistä puukudelmista löytyy useampia eri sävyvaihtoehtoja jokaiseen kodin sisustukseen. Jokainen Muraltex- puukudelmasta tehty verho viimeistellään kauniilla kanttinauhalla.

Muraltex-puukudelmaverhomallit (lisäkuvat)

  • Roll Up-verho
  • Laskosverho
  • Paneeliverho
  • Pystylamellikaihdin
  • Rullaverho

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.