Sunsystems Parvekekaihtimet

0.00 €

Sunsystems-parvekekaihtimet poistavat tehokkaasti auringonpaisteesta aiheutuvan kuumuuden.
Parvekekaihtimet valmistetaan aurinkosuojaksi suunnitellusta erikoiskankaasta, joka suodattaa auringonvaloa. Kangas päästää valoa lävitseen, eikä estä näkymää, mutta poistaa kuitenkin kuumuuden erittäin tehokkaasti.

Sunsystems valmistaa parvekekaihtimet aina mittojen mukaan. Parvekekaihtimet voidaan valmistaa sivuttain liikkuvina paneeleina tai ylös rullautuvina kaihtimina. Parvekepaneelit ja -rullaverhot voidaan asentaa paneelikiskoon, jossa niitä voidaan liikuttaa vapaasti sivuttaissuunnassa aina tarpeen mukaan. Kaikki osat on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteissa suomalaisilla parvekkeilla.

Rullautuvissa parvekekaihtimissa käytetään ainoastaan laadukkaita ja parvekekäytössä kestäviä Rollease®-ketjumekanismeja. Kaihtimet rullautuvat helposti ylös ja alas tarpeen mukaan. Rullautuvat parvekekaihtimet on myös mahdollista asentaa Slimline-paneelikiskoon. Näin kaihtimia voidaan liikuttaa sivusuunnassa tarpeen mukaan ja parvekelasin aukipitolaitteenkin kohdalle saadaan suojaa.

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

UK Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.