Sunsystems Pliseekaihtimet

0.00 €

Pliseekaihtimilla on helppo säädellä kauniisti luonnonvaloa. Erilaiset pliseekankaat läpäisevät auringonvalon hillitysti ja tyylikkäästi. Pliseekaihdin voidaan valmistaa ylhäältä alas, alhaalta ylös tai molempiin suuntiin laskostuvaksi. Erinomaisen avaus- ja sulkumekanismin ansiosta pliseekaihtimet sopivat kohteisiin, joissa halutaan samanaikaisesti nauttia luonnonvalosta ja pitää myös osittaista näkösuojaa.  Plisee-kangasvekkikaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan.

  • laaja kangasvalikoima (paljon värejä, puolipimentävät ja täysin pimentävät vaihtoehdot)
  • myös palosuojatut kankaat
  • helppo asentaa
  • vesipestävä
  • helppohoitoinen

Useimmat Plisee-vekkikaihtimet voidaan myös valmistaa sähkökäyttöisiksi. Sähkökäyttöiset kaihtimet voidaan ohjata joko kaukosäätimellä tai kytkimellä.

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

UK Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.