Sunsystems Sälekaihtimet 50mm

0.00 €

50mm sälekaihdin on suurten ikkunoiden kaihdin. Suurempi säleleveys antaa enemmän valoa, sillä säleiden väli on normaalia suurempi. 50mm sälekaihdin on toimiva ja tyylikäs sisustustuote niin kotiin kuin liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Monipuolisuutensa ansiosta sälekaihtimet antavat kauniisti valoa ja avaruutta eri vuodenaikoina. Tarvittaessa sälekaihdin suojaa tehokkaasti auringonvalon aiheuttamilta haitoilta ja vastaavasti lämpöenergiaa säästäen.

50mm sälekaihtimet voidaan valmistaa narukäyttöisenä, veivikäyttöisenä sekä myös sähkökäyttöisenä. Moottoroitu 50mm sälekaihdin voidaan säätää joko kaukosäätimellä tai kytkimellä. Näin esimerkiksi suuret julkisen tilan ikkunat on helppo säätää kerralla. Sähkökäyttöiset sälekaihtimet voidaan myös ohjelmoida liikkumaan ajastuksella tai auringonvalon mukaan.

Kaikki 50mm sälekaihtimet asennetaan aina pinta-asennuksena. Sälevärejä löytyy useampia ja mallistostamme löytyy myös puukuvioidut ja reikäsäleet.

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

UK Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.