Sunsystems SK500 Screenkaihdin

0.00 €

Screenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Ulkopuolelle asennetuilla screenkaihtimilla voidaan estää sisälle suuntautuvasta auringon säteilystä peräti 95%. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolisen screenkaihtimen avulla sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Screenkaihtimet vähentävät oikeanlaisella käyttöllä koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Tehokas ja monipuolinen SK500-screenkaihdin sopii kotiin, konttoriin ja julkisiin rakennuksiin. SK500 screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Jäykät ja tyylikkäät sivuohjausprofiilit pitävät kankaan paikoillaan kovallakin tuulella. SK500 screenkaihdin on erinomainen ulkopuolinen aurinkosuoja.

SK500 screenkaihtimen maksimileveys on 3,0 metriä ja maksimikorkeus 3,0 metriä. Yhdelle moottorille voidaan kytkeä sarjaan enintään 3 kaihdinta (maksimileveys 9,0 metriä). Moottoroituja screenkaihtimia voidaan ohjata ryhmissä tai erikseen esimerkiksi kaukosäätimellä. Screenkaihtimet saadaan myös automatisoitua niin että kaihtimet säätyvät auringon mukaan.

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

UK Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.