Sunsystems Skyline -katosmarkiisi

0.00 €

Skyline -katosmarkiisi varustetaan aina moottorilla, joka yhdessä vaijerien avulla saa kankaan kireälle. Moottori tekee markisista myös erittäin helppokäyttöisen.Moottori voidaan lisäksi yhdistää automaattiseen ohjaukseen tai aurinkosensoriin, joka säätelee markiisia valaistuksen mukaan.

Kangas on Skyline-katosmarkiisissa aina suojattu kotelolla, joka asennetaan ainoastaan sivuohjaimiin. Katosmarkiisissa voidaan käyttää joko screen-kangasta tai 100 % akryylikangasta, joka kuituvärjäyksen ansiosta ei haalistu. Screenkangas poistaa tehokkaasti kuumuuden, mutta säilyttää läpinäkyvyyden. Akryylikangasmallisto kattaa niin yksiväriset, tasaraitaiset kuin moniraitaiset kankaat. Nanoteknologialla tehty pintakäsittely antaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän pinnan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.